Udvikling af detailhandlen kræver en høj grad af tværfaglighed og engagement. Med mere end 130 by- og trafikplanlæggere i Aalborg, Aarhus, Lyngby og Vejle har COWI specialkompetencerne inden for alle discipliner i processen, herunder planlægning, befolkning, GIS, trafik, økonomi mv. .

 

...

Kristian Løbner
Projektleder, cand.polyt. HD(O)

Kristian Løbner er projektleder og har bl.a. ansvaret for den daglige drift af Detailhandelsportalen. Kristian er en af drivkræfterne for COWIs opgaver om detailhandel, herunder detailhandelsanalyser for projektudviklere, kommuner og andre.

E-mail: krlb@cowi.com
Telefon: +45 5640 7688

...

Kristian Bransager
Projektchef, cand. geom.

Kristian Bransager er projektchef og har arbejdet med udvikling af detailhandel i næsten 30 år. Kristian har stået for et meget stort antal opgaver om bymidteudvikling og detailhandel, og har ad flere omgange været rådgiver for Miljøministeriet.

E-mail: krbr@cowi.com
Telefon: +45 5640 7615

...

Dan Nissen
Civilingeniør, cand. polyt.

Dan Nissen er specialist i GIS og detailhandel. Dan er hovedkraften på udviklingen af de digitale værktøjer, som vi anvender i forbindelse med detailhandelsudvikling. Dan er bl.a. ansvarlig for opbygning og vedligehold af databasestrukturerne i forbindelse med Detailhandelsportalen.

E-mail: dann@cowi.com
Telefon: +45 5640 7684

...

Jon Thorsteinn Johannsson
Cand. it.

Jon Thorsteinn Johannsson er specialist i online webservices til brug i planlægningen. De seneste 15 år har Jon arbejdet intensivt med webservices i mange sammenhænge. Jon er hovedkraft på programmeringen og driften af Detailhandelsportalen og sørger for, at sitet altid virker.

E-mail: jtjo@cowi.com
Telefon: +45 5640 2763